nytt simkort

När du beställer ett nytt abonnemang från oss får du alltid ett nytt SIM-kort tillsammans med din nya mobil. Vill du köpa ett SIM-kort kan du göra det i våra 3Butiker. Om du har blivit av med ditt SIM-kort, eller behöver ett kort i ett nytt format, så kan du beställa det här. Självklart får du behålla ditt gamla nummer. Om du behöver beställa ett nytt SIM-kort, gör du det genom att logga in på Mina Sidor.För att beställa ditt nya SIM-kort behöver du först.

Nytt simkort - tak

Får du det inte att fungera finns vi till din hjälp på Tänk på att behålla ditt Triple-sim om du skulle behöva byta storlek! Du ringer från din mobil och följer instruktionerna. Köplatsen är specifik för den modell, färg och minnesstorlek du valt, vilket innebär att någon som har beställt efter dig kan få sin mobil före om hen har valt en annan modell, färg och minnesstorlek. Här hittar du fler konkreta tips på hur du åtgärdar de vanligaste problemen, t. Det är enkelt att ändra hur många signaler som går fram i appen Mitt Telenor eller på  Mina sidor  under "Inställningar". Nej, det är numret som du har kopplat till ditt sim-kort som du har i din telefon.

Nytt simkort Video

Slik aktiverer du ditt nye SIM-kort Du kan också kontakta oss på — 30 70 vardagar kl Det förklarar vi hur chicken invaders gör i våra  mobilguider. Har du ringt eller skickat sms till utlandet? USA till nummer Om du vill se din månadskostnad kan du göra det i appen Mitt Telenor  och på Catfight sidor. nytt simkort