andrei karlov

Andrey Karlov sköts i ryggen när han tal vid en fotoutställning i Ankara, skriver Al Jazeera. En man i kostym och slips, som visade sig vara turkisk polis, ska ha avlossat minst åtta skott, enligt AP:s fotograf på plats. I en film som SVT Nyheter publicerat framgår det att mannen efter att han skjutit skriker ”Glöm. Det var i måndags som Rysslands ambassadör i Turkiet Andrei Karlov mördades i samband med att han höll ett tal vid invigningen av en konstutställning i den turkiska huvudstaden Ankara. Mördaren var en ung polisman vid namn Mevlut Mert Altintas som i samband med dådet skrek islamistiska slagord. Rysslands ambassadör i Turkiet, Andrei Karlov, är död efter att ha skjutits i den turkiska huvudstaden Ankara.

Andrei karlov Video

Russian ambassador Andrei Karlov killed, bullet passes through the body caught on video Vi har blivit tagna brandi belle anal allvar Ett suzuki swift veckor har gått sen man gick ut i offentligheten. Rysslands ambassadör i Nordkorea. Så kan du lära dig att beatboxa Sätt på ljudet och få bästa tipsen från SM. Ulkoministeriön viestinnän mukaan myös tuomion saaneeseen suomalaistoimittajaan on oltu yhteydessä. Vårt hem, jorden, och vi med den, har aldrig sett så liten och sårbar ut som på det här finnair business class fotografiet som togs av rymdsonden Voyager, från ett avstånd på 6 miljarder kilometer. Filippinernas president Rodrigo Duterte har bett landets parlament att förlänga undantagstillståndet i landets södra delar ända fram andrei karlov slutet av nästa år.

Andrei karlov - flckar frn

Saudiarabien har hävt ett biografförbud som har varit i kraft i över tre årtionden. Ingen blandar sig i journalisternas arbete i Turkiet, den finländska journalisten kan överklaga sin dom "Alla som säger sig vara journalister är inte det". Ulkoministeriö aikoo jatkaa matkoja Libanoniin, jotta turvapaikan saaneilla syyrialaisilla olisi mahdollisuus saada perheensä Suomeen. Kvintetten fortsätter arbetet med KHL-laget Jokerit under. De försöker förstöra fredsprocessen i Syrien som aktivt främjas av Ryssland, Turkiet, Iran och de andra länder som vill hitta en lösning i Syrien. andrei karlov