boo vårdcentral

Vad våra mottagningar kan erbjuda hittar du på Boo vårdcentrals egen hemsida - där finns bland annat information om våra öppettider och hur du kommer i kontakt med oss. Vi är en godkänd Äldremottagning. Läs mer om Äldremottagning i Stockholms läns landsting på DoktorTeam Vårdcentral, läkare och sjuksköterskor som sätter Din hälsa främst. Välkommen till Boo vårdcentral. Med öppenhet, omtanke och kunskap välkomnar vi dig genom hela livet.

Boo vårdcentral - vill

Anhörigföreläsning om ångest och oro hos barn och ungdomar. Nu kan du boka skönhetsbehandlingar online! Du som är 16 år eller äldre och vill läsa din journal via nätet, kan göra det via säker inloggning med e-legitimation på Vårdguiden. Från och med tisdag den 7 november har vi drop-in för influensavaccination för dig som är född och tidigare, är gravid eller kroniskt sjuk och tillhör en riskgrupp. Visa fler mottagningar inom Allmänmedicin Diabetesmottagning, primärvård Distriktssköterskeverksamhet Förebyggande hälso- och sjukvård, primärvård Hemsjukvård, ordinärt boende Hypertonimottagning, primärvård Inkontinensmottagning, primärvård Kuratorsverksamhet Psykologverksamhet, vuxna Vaccinationsverksamhet. Din tid hos läkare är 10 minuter.

Boo vårdcentral Video

Pappornas fel rupix.info4

Boo vårdcentral - bara

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag I vilken grad patienterna skulle rekommendera vårdcentralen för andra. Förlängning av hjälpmedel kostar kronor. Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och fungerar precis om en vanlig vårdcentral. Läs mer om vaccinationen.