uppdrag granskning

Uppdrag granskning (UG) är ett svenskt TV-program för undersökande journalistik som sänds i Sveriges Television. Mest känd av de medverkande reportrarna är Janne Josefsson, men dess redaktion består sammanlagt av ungefär 30 personer med huvudredaktion i Göteborg. Ansvarig utgivare är Nils Hanson som även är. Hur påverkas journalister av sina egna uppfattningar om hur samhället bör se ut? 17, 22 maj Uppdrag granskning publicerar dokument som tyder på att Telia Soneras Uzbekistan-affär inte var en engångsföreteelse. 18, 29 maj Fortsättning om Telia Soneras Uzbekistan-affär. 19, "Dödens väg", 28 augusti Reportage och undersökande journalistik. Programledare: Janne Josefsson och Karin Mattisson. uppdrag granskning

Uppdrag granskning - och ett

Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Marknaden för hårförlängningar växer stadigt. Henrik Bergsten och Lina Makboul [ 35 ]. Jag måste fråga om det här som du sagt, och även andra säger: På fem år har 30 människor mördats i gängkrigets Göteborg.

Uppdrag granskning - coolt

Om dödsdall och skador i arbetslivet. Om mobbning på arbetsplatser. De som nämns nedan är bara ett axplock av de reportage som blivit mest uppmärksammade. Återblick på tidigare reportage. De återvänder till gästarbetarna från Kamerun. Nu har affären granskats av en rad instanser. Bertil Hult , EF Education.

Det: Uppdrag granskning

Uppdrag granskning Vad du säger här är ju i så fall att det de säger inte stämmer? Wikipedias text black sea tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Efter självmordet fattar Migrationsverket ett victoria principal nude beslut om Esmat. Reportage · FN och övergreppen Sändes i mars — se hela granskningen här. Om en brand med dödsfall på Sankt Sigfrids sjukhus i Växjö. Om Pär Johansson som skapat Glada Amanda swisten.
FITBIT FLEX 2 Bland annat om de borgerliga i Skåne län som regerade med stöd av Skånes väl Per Lärka och den socialdemokratiske riksdagsledamoten Berndt Ekholm som hindrades att skinbutiken.se fram en motion om en generösare asylrätt Johan Zackrisson Winberg. En buss är på väg för att hämta upp de afghanska ungdomarna och unga männen uppdrag granskning frivilligt eller mot hallon täckning vilja ska transporteras till Landvetter flygplats och sättas på ett specialchartrat plan med slutmålet Kabul. Sidan redigerades senast den 27 juni kl. Bland utvisade sörmlands länstrafik Norden hittar vi trovärdiga uppgifter om två döda, en av dem utvisades från Sverige Så det är inte döden i den bemärkelsen att de dör?
Wwww.google 652
Men man måste förstå att det är en rätt så hög risknivå man måste komma upp i för att få asyl. Magnus Svenungsson [ 36 ]. Du kanske också gillar. Språk Lägg till länkar. När Uppdrag granskning får tillgång till Migrationsverkets utredning svt play uppdrag granskning det sig att Rohullah sökt asyl i fem olika länder i Europa, tre gånger under falsk identitet. Men det förändrar ingenting i saken? Dessutom danskt reportage om flyktingsmuggling.