wii handkontroll

Nintendo Wii Remote Plus är en kombination av den vanliga Wii Remote och Wii Motion Plus. Lanserad Wii Remote Plus (vit) - Wii Remote kontroll med inbyggd Motion Plus. Design: vit. Kontrollpaket med wiimote och nunchuck i ett. Passar både Wii och Wii U. Typ av produkt: Handkontroll; Stödda plattformar: Nintendo Wii U, Nintendo Wii; Batterityp: AA; Antal batterier: 2. Lägg till i önskelista; Jämför produkt. Mario Party 9 - Selects Wii. ,-. inkl. moms. Beställningsvara i webbshoppen; Se lagerstatus i ditt.

Wii handkontroll Video

Wii remote hacks Wii U - Fjärrkontrollen är också kompatibel med Wii U. Ett utmärkt val av handkontroll twitch starcraft 2 alla som lagt ner tusentals timmar på Super Smash Bros. Melee till Porrbutik göteborg GameCube och inte vill lära om sig. Den extra skärmen är perfekt för familjen där flera ska samsas om TV: Lägg till Vänligen fyll i namn Avbryt.

Wii handkontroll - till Lule

Lägg till i önskelista. Om det fortfarande känns svårt att avgöra vilka handkontroller du ska köpa rekommenderar vi dig att köpa Wii Remote Plus Additional Set. Hämta i varuhus collect store Produkten finns på lager i varuhusen nedan. Wii Remote Plus är en rörelsekänslig handkontroll med pekfunktion som gör att du kan peka direkt mot tv-skärmen och välja olika alternativ. Att använda Nunchuk är oftast valfritt, de flesta spel går att spela med endast Wii Remote Plus även om upplevelsen med Nunchuk inkluderad oftast är bättre. Dels för att sikta och skjuta i vissa spel, men också för att utföra olika saker utan att behöva navigera med hjälp av styrkor och analoga spakar. Om produkten finns tillgänglig på Elgiganten. wii handkontroll